Какво е фулфилмънт? Процеси, видове и предизвикателства (Част 1)

От потребителска гледна точка, времето за доставка е определящ фактор за избора на онлайн търговец, от който да се пазарува. Така например, някои потребители отказват поръчката си, защото доставката се бави твърде дълго. Други дори не биха посетили отново сайта на определена марка, ако са останали разочаровани от качеството и бързината на доставката.

Прочетете още

Топ 5 предимства да прехвърлите обработката на поръчките си на специализирана компания / фулфилмънт център

Всеки собственик на онлайн бизнес рано или късно се изправя пред необходимостта да прехвърли част от работата и задълженията си на външен изпълнител. И въпреки че това решение обикновено е съпроводено с известна доза недоверие от страна на собственика, то се превръща във все по-често срещана практика.

Прочетете още

Телемаркетингът – ефективен начин за привличане на клиенти

Откриването на нови клиенти е приоритет на всеки бизнес, който иска да се развива. Има различни подходи за привличане на нови клиенти, но може би най-популярният и ефективен е телемаркетингът. Именно на него ще посветим настоящия материал.

Прочетете още

Какво е фулфилмънт и защо правилната му организация е важна за безпроблемното функциониране на бизнеса?

Точната и навременна доставка на продуктите е от съществено значение за растежа (а и за оцеляването) на онлайн бизнеса. Следователно, бизнесът винаги трябва да се стреми към оптимизиране и подобряване на своята стратегия за изпълнение на поръчките си. .  Но нека разгледаме в подробности какво представлява фулфилмънтът и как той може да улесни функционирането на бизнеса?

Прочетете още

Външен колцентър – ДА или НЕ

Свидетели сме как все по-голяма част от бизнеса се ориентира към виртуализация на услугите, така че да елиминира нуждата от физическо присъствие за осъществяване на поддръжка и клиентско обслужване. Въпреки това не е за пренебрегване фактът, че комуникацията с клиентите е движещата сила за задържането и увеличаването им, което е причина фирмите да правят инвестиции точно в тази насока.

Прочетете още