Дигиталната технология Ви позволява да отпечатвате рекламните си материали в малки тиражи и да ги персонализирате. По този начин ще накарате клиентите си да се почувстват наистина специални.

Основно предимство на услугата е, че можете да подготвите материалите си изключително бързо. Така няма да се притеснявате за изпуснати срокове или за излишно количество изработени материали, които след това да се наложи да изхвърляте. Произвеждате само това, което Ви е необходимо.

Разполагаме с 2 машини за дигитален черно-бял печат с общ капацитет до 6000 копия на час при едностранен печат върху формат А4 и още една машина за пълноцветен печат със средна скорост от 3800 копия на час при едностранен печат върху формат А4.

Благодарение на двете ни окомплектовъчни машини с капацитет от 5000 писма на час за 1 лист А4 в плик C 6/5, автоматично ще се погрижим за сгъването и влагането на материалите в пощенските пликове. Автоматично адресираме и самите пликове. Средната скорост на работа е 2000 плика на час за формат C6/5.