beery.bg.png (93×82)

"Имаме специфичен бизнес модел, който изисква внимание към детайлите за всяка отделна поръчка: персонализирани писма, разнообразно съдържание в кашоните, адаптирани според него описания на продуктите и проследимост на пратките. Само при "Метрика" успяхме да открием пълния набор от услуги, които ни позволяват да обслужваме толкова много поръчки с екип в компанията от само двама души."

Емил Абазов, Beery.bg

download-150x150.png (150×150)

Доверихме се на "Метрика" за услугите, свързани с обслужване на поръчките в нашия онлайн магазин. Всички инструкции се следват много прецизно, с бързи и адекватни реакции от страна на екипа. Подготовката на пратките е трудна задача – продуктите са чупливи или се нуждаят от специално опаковане. Въпреки тези предизвикателства, имаме страхотно обслужване и забележителна координация на проекта.

Елена Ганчева, WWF-България

 

mediapost-300x129.png (300×129)

"Mетрика" ни позволява да се фокусираме върху основната ни дейност, без да се притесняваме за отличното изпълнение на услугите, свързани с кол център активности или логистично обслужване на нашите кампании. Всички в екипа са чудесни професионалисти с огромен опит, които винаги дават ценни съвети и препоръки. Това позволи на нашата компания да увеличи бизнеса си многократно.

Христо Радичев, "Медияпост Хит Мейл"